• Super Schoonhouden is een schoonmaakbedrijf uit Amersfoort
  • Uw expert in schoonmaken van uw bedrijf of activiteit

Super Schoonhouden B.V.

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort, Utrecht en omstreken

Wij heten u van harte welkom op de website van Super Schoonhouden te Amersfoort en wij zijn blij met uw interesse in ons schoonmaakbedrijf.

Na jarenlang ervaring opdoen in de schoonmaakbranche, hebben wij in 2000 het heft in eigen handen genomen en Super Schoonhouden B.V. te Amersfoort opgericht. Sindsdien hebben wij, mede door hard werken, vak- en servicegerichte medewerkers en het leveren van goede kwaliteit, ons schoonmaakbedrijf uitgebreid. Super Schoonhouden B.V. is nu een succesvol bedrijf met ruim 60 medewerkers en een breed klantennetwerk. Onze enthousiaste medewerkers staan letterlijk 24 uur per dag voor u klaar!

Met onze vesting in Amersfoort beschikt Super Schoonhouden B.V. over een strategische positie in het midden van het land. Wij hebben in ons klantennetwerk onder andere gesloten: Paleis Soestdijk, Landal Greenparks, DHL, COA (asielzoekerscentrum), GWK, ANWB, FC Utrecht en Polynorm.

Super Schoonhouden heeft haar klanten verspreid door heel Nederland. Vooral leveren wij veel schoonmaakdiensten aan het bedrijfsleven en  bungalowparken. Dit doen wij al 20 jaar met veel plezier. Door alle kneepjes hierin te hebben gevonden kunnen wij na 20 jaar zeggen dat wij zeer gespecialiseerd zijn in het schoonmaken en onderhouden van bungalowparken.

Wij vinden kwaliteit, hygiëne en servicegerichte medewerkers heel belangrijk. Al onze medewerkers zijn opgeleid waardoor uw inrichting en ruimtes met de juiste zorg en professionaliteit behandeld worden. Ook wanneer u niet tevreden bent over onze diensten, vernemen wij dit heel graag van u. In dat geval zullen wij net zolang naar een passende oplossing zoeken zodat u weer tevreden bent.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Super Schoonhouden? Gaat u voor kwaliteit en een correcte service? Neem dan contact met ons op en/of vraag vrijblijvend een overzichtelijke offerte aan.

Wil je bij ons komen werken?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers om ons dynamische team te versterken en onze klanten met nog meer zorg van dienst te kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op onze vacature pagina.

Super Schoonhouden stelt het zeer op prijs wanneer u contact met ons opneemt. Wij vernemen dan graag van u wat uw wensen zijn en zullen alle mogelijkheden uitgebreid met u bespreken.