• Super Schoonhouden is een schoonmaakbedrijf uit Amersfoort
  • Uw expert in schoonmaken van uw bedrijf of activiteit

Welke schoonmaak diensten bieden wij u?

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort, Utrecht en omstreken

Onderstaand treft u een uitgebreide beschrijving van de diensten welke wij u als schoonmaakbedrijf kunnen bieden. Mocht u een andere schoonmaakwens hebben, welke niet in de lijst staat of zijn er onduidelijkheden over de beschrijving ontstaan, neemt u dan gerust contact op. Wij informeren u graag persoonlijk verder over onze diensten.

Schoonmaak onderhoud

Een schoon bedrijf waar medewerkers zich op hun gemak voelen en gasten graag komen: dat is wat u wilt. Wij kunnen, in overleg met u, afstemmen wat er schoongemaakt wordt, hoe vaak en op welk tijdstip. Dit kan zowel eenmalig als regelmatig. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook wekelijks, maandelijks of jaarlijks onze diensten bieden.

Glasbewassing

Wij gaan voor helder en streeploos schoon. Een pand heeft pas een geweldige uitstraling als de ramen glanzend en weerkaatsend zijn. Wij zorgen dat al uw ruiten en kozijnen, zowel van binnen als buiten, glanzend schoon zijn. Hiervoor gebruiken wij alleen de beste producten.

Recreatie schoonmaak

Super Schoonhouden is dé specialist in het schoonmaken van bungalowparken. Hier hebben wij met de jaren al veel ervaring in opgedaan. We weten dat een geslaagde vakantie begint met een schone en frisse bungalow. Onze diensten lopen uiteen van het schoonmaken van bungalows en sanitaire voorzieningen tot het reinigen van zwembaden en andere recreatieactiviteiten op recreatieparken en campings. Om de schoonmaakkwaliteit van uw park te beschrijven, maken wij gebruik van een nulmeting. Hierin wordt gekeken of er sprake is van achterstallig onderhoud. Aan de hand van dit rapport worden er werkafspraken gemaakt, om zo samen tot het gewenste resultaat te komen.

Vloeronderhoud

Een vloer heeft naast de normale schoonmaak af en toe een grondige onderhoudsbehandeling nodig om ervoor te zorgen dat hij in goede staat blijft. Er zijn verschillende soorten vloeren, die elk op een eigen manier beschermd en schoongemaakt moeten worden. Wij hebben voor elke type vloer de juiste behandeling en de juiste speciale machines.
Of u nu linoleum, natuursteen, kunststof, parket, tapijt, laminaat of een andere vloersoort in uw bedrijf heeft liggen, bij ons krijgt uw vloer altijd de juiste behandeling. Ook wordt er veel zorg besteed aan het behouden van de originele uitstraling van uw vloer.

Tapijt- en meubelreiniging

Onderhoud van uw tapijt en meubelstoffen is belangrijk in verband met overmatige slijtage en eventuele allergie voor huisstofmijt. Onze Mobile Clean Machine reinigt zowel tapijten als meubelstoffen grondig schoon. Wij kennen vier methoden van tapijtreiniging zowel nat als droog: sproei- en extractie, droog poederreiniging, shamponeren en bonnet. Deze methoden leggen wij u graag uitgebreid uit bij het aanvragen van een offerte.

Reiniging van gordijnen, zonwering en lamellen

Om uw gordijnen, zonwering en lamellen steeds in uiterste staat te laten verkeren, is het belangrijk dat deze minstens een keer per jaar goed gereinigd worden. Deze materialen geven uitstraling aan uw bungalow, kantoor of woonhuis en het is prettig om deze weer met een frisse geur voor het raam te hebben hangen. Wij hanteren een serieuze behandeling om uw gordijnen, zonwering en lamellen in een zo goed mogelijke staat te behouden.

Plafond- en wandreiniging

Elke ruimte verliest langzaam maar zeker haar frisse uitstraling door vervuiling op het plafond en wanden. Met de professionele reinigingsmethoden van Super Schoonhouden kunnen uw plafond en wanden weer praktisch in de nieuwe staat worden gebracht.

Hogedrukreiniging

Voor het gemakkelijk en snel schoonmaken van uw tegels, gevels, vloeren, etc. maken wij gebruik van een hogedrukreiniger. Deze is milieuvriendelijk en precies in zijn werk. U zult versteld staan van de resultaten.

Industriële reiniging

Voor het reinigen van het interieur en exterieur van fabrieken en andere industriële ruimten gebruiken wij professionele reinigingsapparatuur. Tevens hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij zorgen ervoor dat uw fabriek weer een geheel nieuwe uitstraling krijgt.

Onderhoud sierplaten

Enkel met de allerbeste producten kunt u uw sierplaten in de originele staat behouden. Deze zullen wij met zorg behandelen.

Dieptereiniging keukens, sanitair en aanvullende producten

Het reinigen van de keuken en het sanitair hoort normaal gesproken bij de algemene schoonmaak, maar kan ook als aparte service worden verricht. Wanneer uw keuken en/of sanitair toe is aan een grondige reiniging kunt u ervoor kiezen dat deze ruimtes volledig onder handen genomen worden. Met onze hogedruk- en stoomreinigers worden uw keuken en sanitairruimtes grondig gereinigd en op professionele wijze gedesinfecteerd.